Maritieme Indoortraining

Maritieme Indoortraining

Datum evenement:

10 november, 2024

Tijd evenement:

09:45 GMT+0100

Locatie evenement:

trainingscentrum STC-Next

Tijdens de Maritieme Indoortraining leer je overleven op zee, het omkeren van een reddingsvlot, redden van een drenkeling en ontsnappen uit een auto te water.

Locatie

De training wordt uitgevoerd op de Maasvlakte in het grote overdekte trainingsbad van Falck Nutec. Het zwembad heeft een watertemperatuur van 24 graden Celsius. De afmetingen van het zwembad zijn: lengte 30 m, breedte 14 m, diepte 3 m. In dit bad bootsen we storm, regen en golven tot een hoogte van anderhalve meter na.

Je bent welkom om 9:45 uur in het trainingscentrum STC-Next Quarantaineweg 98, 3089 KP Rotterdam – Heijplaat. Zie ANWB bord Havens 2621-2646. Er is ruime gratis parkeergelegenheid.

Rij hiervoor het trainingscentrum voorbij, 1ste weg rechts, na 100 meter rechts het parkeerterrein op. Neem direct je benodigde spullen mee. Loop 70 meter voorbij de slagboom en ga daar direct linksaf en door de glazen deuren naar binnen. Niet rechtdoor naar de hoofdingang. Hier zijn de kleedkamers om je duiktas en eventueel jas neer te hangen. Er zijn hier ook lockers. Ga zonder duiktas de trap op naar het restaurant voor de koffie.

De dag

We starten met een goede brunch welke volledig verzorgd is. Na deze gezellige start beginnen wij om 10.30 uur met de briefing. Aan de hand van foto’s en film laten wij zien hoe de dag gaat verlopen.

Na deze briefing gaan we omkleden in de kleedkamers starten wij in het zwembad met deze speciale training. We werken met 6 teams. Ieder team heeft een eigen Get Wet instructeur en werken in een stationssysteem de 6 onderdelen af.

Na circa 2,5 uur is er een pauze van 15 minuten met koffie/thee/frisdrank en snacks. Hierna starten wij met de eindoefening met alle effecten, zoals wind, regen, golven, bliksem, duisternis.

De training duurt tot ± 15:30 uur. Na afloop van de training gaan wij naar het bedrijfsrestaurant voor de evaluatue. Er staat een hapje en een drankje. Om 16.00 uur gaan jullie op weg naar huis.

Meenemen voor de training:

 • een duikpak (geen shorty)
 • duikschoentjes.

De watertemperatuur is 23 graden. Wij adviseren een neopreen pak van 5 tot 7 mm.

Deelname vereisten

 • Je hebt een goede gezondheid
 • Je kan zwemmen.
 • Duikbrevet is geen vereisten.
 • Kinderen vanaf 14 jaar onder toezicht van een volwassene.

Deelname aan deze trainingen is geheel op eigen risico. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid. Organisator Get Wet beschikt natuurlijk wel over een WA-verzekering.

De training wordt georganiseerd door Get Wet Maritiem. Kijk voor meer informatie op hun website.

Aanmelden:

Ticket type: Hoeveelheid tickets: Prijs per ticket:
5* clublid
14 Left:
99.00
Regulier ticket
4 Left:
119.00
Hoeveelheid: Totaal

Locatie evenement:

Beschikbaar 25 (18 Left:)
 • trainingscentrum STC-Next
 • Quarantaineweg 98
 • Rotterdam
 • 3089 KP

Details van het evenement

 • 10 november, 2024 09:45 GMT+0100   -   16:00 GMT+0100
Deel deze cursus
Toevoegen aan jouw agenda