PROEFDUIK - SNORKELEN - KIDS

Je kunt nog niet duiken maar je wil eens ervaren hoe het voelt om onderwater te zweven?
Dan zijn dit de cursussen voor jou. Je duikt onder begeleiding, zo krijg je op een leuke en laag drempelige manier de smaak te pakken. Voor kinderen vanaf 8 jaar is er het Seal Team

LEREN DUIKEN

Je hebt een proefduik gedaan en wil er nu echt voor gaan? Je wil wereldwijd zelfstandig veilig en ontspannen kunnen duiken?  Je avontuur start hier. De PADI Open Water cursus geeft je de mogelijkheid om samen met een buddy te duiken. De Junior cursus is voor kinderen van 12 t/m 14 jaar.

BETER LEREN DUIKEN

Je kunt al duiken en de onderwater wereld is niet meer vreemd voor je. Maar je wil beter leren duiken met een bredere kennis aan skills en ervaringen. Dan is de Advanced cursus iets voor jou.

VEILIG DUIKEN

Wie goed duikt, duikt veilig. Maar er kan altijd iets mis gaan. In de Rescue cursus leer je technieken om duikers in nood bij te staan. Een rescue duiker als buddy, wie wil dat nou niet?

DIVEMASTER-MASTER SCUBA

Wanneer het je leuk lijkt een duikprofessional te worden, dan is de Divemaster de eerste stap. Je wil het hoogst mogelijke bereiken in het recreatieve traject, ga dan voor Master Scuba Diver. De keuze is aan jou.

alle lessen starten in Recreatiecentrum Oostervant, Oostervantstraat 25 3021 PT Rotterdam. Voor de ondiepe duiklessen maken wij gebruik van het zwembad van Recreatiecentrum Oostervant te RotterdamVoor de buitenduiken gaan wij naar een geschikte zoet- of zoutwater duiklocatie zoals het Oostvoornsemeer, de Zevenhuizerplas, Dreischor, Nieuwe Kerkweg of de Vinkeveenseplassen.

Hier kan je alle cursussen vinden