VRAGEN? NEEM CONTACT OP.

Heb je vragen of speciale wensen, laat het ons horen en we nemen contact met je op.

Onze duikcursussen starten in recreatiecentrum Oostervant, Oostervantstraat 25 3021PT Rotterdam.

Lees de Algemene Voorwaarden van Stichting PADI Duikcentrum Souldivers wanneer je deelneemt aan een duikcursus of andere duikactiviteit. 

Mail: info@souldivers.nl

Maak kennis met het team van Souldivers

Jos Noordhuis

PADI Master Instructeur - EFR Instructeur
Specialty Instructeur: Diep, Drijfvermogen, Droogpak, Nacht, Navigatie, Nitrox, Sidemount, Stroming, Zoeken & Bergen

"Of het nu goed of slecht weer is, of het nu koud of warm is, slecht of goed zicht, veel of weinig wind, ver weg of dichtbij, tropen of Nederland, lesgeven of recreatief duiken, overdag of ’s-nachts (hoewel een nachtduik natuurlijk wel het leukste is wat je kan doen) het maakt niet uit wat of waar, zo lang ik maar kan duiken voel ik me een "Souldiver"


 

Mohamed Gaber

PADI IDC Staff - EFR Instructeur, Care for children en AED
ITDA Technical Dive Leader - CMAS Instructeur
PADI Specialty Instructeur: Diep - Nacht - Nitrox - Wrak - Stroming, Digital Underwater Photography, Zoeken en Bergen, PPB,AWARE Reef Conservation, Project Aware 

"Mensen kennis laten maken met de wonderen van de onderwaterwereld is mijn passie. Ik doe niets liever dan genieten van duiken met vrienden, collega's en nieuwe duikers. De sfeer, avontuur, de passie die we allemaal voelen als we duiken maakt mij een echte Souldiver"


Pim Klingens

PADI IDC Staff - EFR-Instructeur
Specialty Instructeur: Droogpak, Nitrox, Navigatie, Nacht, Zoeken en Bergen, O2 Provider, Drijfvermogen

"Nieuwsgierig en met verbazing keek ik vroeger naar de tv-beelden als de heren van de Calypso hun rode mutsen verruilden voor de futuristisch uitziende onderwaterapparatuur en zich in de magische onderwaterwereld begaven. Die verbazing en nieuwsgierigheid blijft en is er iedere keer wanneer ik zelf met mijn duikuitrusting onder de wateroppervlakte zak. Die verbazing en nieuwsgierigheid wil ik delen … daarom ben ik een Souldiver"


Aad van Mullem

PADI Master Instructeur - EFR Instructeur
PADI Specialty Instructeur: Nitrox, Diep, Droogpak, Drijfvermogen, Nacht, Navigatie, Boot, Stroming, Zoeken & Bergen, Emergency Oxygen Provider, Finkicks, AWARE, Sidemount

"Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat er onderwater is en dat gaat niet meer over. Het is een andere wereld, een unieke combinatie van rust en spanning. Ik ben er graag te gast om te genieten van de stilte en de bijzondere natuur. Samen met andere Souldivers, ik deel mijn bezieling graag met mensen die ook nieuwsgierig zijn en een Souldiver willen worden"


Sanne Amber Maas

Open Water Scuba Instructrice - EFR Instructrice
 
"Als ik in het water ben, ben ik in mijn favoriete habitat! Na op veel tropische plekken gedoken te hebben, heb ik er ook in Nederland aan moeten geloven. Wat was ik verbaasd over hoe mooi duiken in Nederland kan zijn! Met groot enthousiasme neem ik anderen mee in de wonderen wereld onderwater en zet ik me graag in voor marine conservation. Dat maakt mij een Souldiver!"


Johan Valentijn

International PADI Assistant Instructeur - EFR Instructeur

"Als kleine jongen was ik al gefascineerd van de prachtige natuur onder water. Ik liet geen enkele mogelijkheid onbenut om met mijn snorkelset dit prachtige natuurleven te mogen aanschouwen. Jaren later heb ik mijn duikbrevet gehaald, en nog steeds elke keer als ik onderwater ben; heb ik “kippenvel” van al dat moois om mij heen. Op zo'n moment weet ik het zeker…….Ja, ik ben een Souldiver"


Monique Hooghuis

Divemaster

"Ik zie er naar uit om jou in het zwembad kennis te laten maken met de duiksport of samen je duikvaardigheden op te frissen. Mijn favoriete duikstekken bevinden zich in de Grevelingen en in de Calanques bij Marseille."


Annemijn Goeree

Open Water Scuba Instructrice - EFR Instructrice

"Er ging een wereld voor mij open toen ik mijn eerste duik maakte. Er valt zoveel moois te ontdekken, zeker ook in Nederland. Met een enthousiaste club duikers ga ik graag op pad naar Zeeland of de Zevenhuizerplas. Graag neem ik nieuwe duikers mee om samen die wondere wereld te ontdekken, dat maakt mij een Souldiver."


Frank Pachen

Divemaster

"Onder water duik ik bijna altijd met een camera in de hand op zoek naar mooie beelden van bijzondere flora en fauna om vast te leggen en te delen met de wereld..... dat maakt mij een Souldiver"

 

Michiel Hillmann

Master Instructeur 
Specialty Instructeur: Project Aware, Coral Reef, PPB, Nacht, Droogpak, Sidemount, Stroming, Boot, Nitrox, Navigatie, Diep
EFR/CPR/AED Instructeur Trainer, Care for children Instructeur Trainer, O2 Provider Instructeur

"Groot, groter, grootst is als Buddy, SoulMate, Souldiver. Kortom een betere buddy om mee te duiken en te genieten kan je je niet wensen...."

Herman Schriek

Assistant Instructeur

"Ik ben een Souldiver van weinig woorden, dat komt goed uit onder water. "

Glenn Reedijk

Assistant Instructeur

"Wanneer ik duik voel ik mij vrij van alles. Het is de manier om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen. En vooral om te genieten van al het moois dat onder water te vinden is. En nu mag ik die passie ook nog eens overbrengen op mensen die misschien nog nooit gedoken hebben. Niets is mooier dan dat te delen waar we onze ziel en zaligheid in leggen. En daarom ben ik een Souldiver."

Natasja Zoon

Open Water Scuba Instructrice - EFR Instructrice.

"Ik heb mijn Open Water brevet gehaald toen ik in Madeira woonde. Ik heb pas echt leren duiken in Nederland bij Souldivers. Toen werd ik pas echt enthousiast en besloot de opleiding tot PADI Divemaster te volgen die ik met succes heb afgerond. Mijn man is PADI open water instructeur en mij dochter heeft haar PADI junior open water brevet.. Wij brengen graag onze passie over op andere mensen. Persoonlijk vind ik het erg leuk om Discover Scuba Diving te doen en mensen voor het eerst mee onder water te nemen.. Ik ben een echte Souldiver!!"


Steven Elfring

Open Water Scuba Instructeur

Open Water Scuba Instructor, EFR Instructor PADI Specialty Instructor: navigatie, diep, stroming, O2, drijfvermogen, aware

"Tsjonge wat is het toch mooi om in de onderwaterwereld te mogen zijn. Ik ben van de Jacques Cousteau generatie-zwart/wit tv, maar toen al gefascineerd! Inmiddels in Nederland en op andere mooie locaties in de wereld gedoken en wil mijn ervaringen graag inzetten om anderen dit gevoel ook te laten meemaken. Heerlijk duiken met verstand, hart en soul!"

Paul Reuvers

Master Scuba Diver Trainer - EFR Instructeur
Specialty Instructeur: Project Aware, Aware Coral Reef, Enriched Air, Diep, Droogpak, Nacht, Navigatie, PPB, Wrak, Materiaalspecialist, Stroming, Digital Underwater Photography.

"You love to experience earths nature. You're tempted by the feeling to soar. Breathing bubbles sound like music. Addiction to water gives you power. A Souldiver is born!"


Giuseppe Moscarda

Open Water Scuba Instructeur, EFR Instructeur,Specialty Instructeur: PPB, Enriched Air, Diep, Droogpak, Navigatie, Wrak, Self reliant,  Materiaalspecialist, RNLI Sea Survival, Junior DM.

"Het onderwater zijn geeft me het uitzonderlijke genoegen om in een andere wereld te zijn waar mijn geest de plek vind waar hij thuis hoort. Ik ben Souldiver geworden om dit op een veilige manier te kunnen delen met anderen, in het bijzonder met mijn dochter."


Leon Kop

Dive master.

"Echt een duiker die met plezier onderwater ademt."Contact us

Wij streven ernaar zo snel mogelijk contact met u op te nemen indien u het contact formulier gebruikt. Mocht u direct contact op willen nemen. Gebruik dan ons telefoonnummer tijdens onze openingstijden.


Oostervant 25
Rotterdam

010 - 8208616

info@souldivers.nl