De perfecte kans om erachter te komen of duiken iets voor jou is!

Souldivers verzorgt een avondvullend programma: je krijgt een korte introductie in duiken en we laten je zien welke uitrusting er nodig is bij het duiken. Daarna gaan we het water in om te duiken en ervaar je hoe het is om onder water adem te halen en gewichtloos te zijn.

Het programma duurt in totaal ongeveer 2,5 uur.
Kom duiken met je gezin of met je vrienden en beleef samen deze unieke ervaring.
Nu je kennis hebt gemaakt met de duikuitrusting en je ervaren hebt dat je gewoon kunt blijven ademen onderwater, is er meer.....

Maar laten we bij het begin beginnen, schrijf je nu in voor een proefduik in het zwembad.
Besluit je diezelfde avond dat je een Open Water cursus bij ons wilt volgen? Dan krijg je korting op de cursusprijs, vraag hiernaar bij de staf Souldivers.


E-learning

Bereid je voor op je Discover Scuba Diving-ervaring met PADI DSD eLearning™. Leer via je computer of mobieltje wat de veiligheidsbeginselen van het duiken zijn voordat je het water in duikt.

Deelname vereisten

Om deel te kunnen nemen moet je minimaal 10 jaar oud zijn en gezond zijn. 

Medische verklaring

Wanneer je deelneemt aan een duikcursus of duikactiviteit met Souldivers ben je verplicht het PADI formulier Duikmedische verklaring in te vullen. Wanneer je alle vragen met Nee kunt beantwoorden kun je deelnemen zonder medische keuring.

Beantwoord je echter een van de vragen met een JA, dan zul je eerst een medische verklaring bij een duikarts moeten halen om deel te mogen nemen.

Aankomende DSD cursussen