DUIKCLUB SOULDIVERS

Je hebt ontdekt hoe geweldig duiken kan zijn. Je hebt kennis gemaakt met het prachtige onderwaterleven en bent het avontuur aangegaan. Maar het kan nog leuker. Hoe? Wordt lid van een duikclub. Hier 5 redenen om lid te worden:

Wordt een betere duiker

Als lid van een duikclub ben je omgeven door duikers met een variatie aan niveau en ervaring. Met elke duik die je maakt groeit jouw ervaring en kennis. Met elke ademteug wordt jij een betere duiker en Souldivers duikclub helpt je hier graag bij.

Altijd een buddy om mee te duiken

Als jij op vakantie hebt leren duiken, als je sinds kort in de omgeving van Rotterdam woont, of als je buddy het nu druk met familie en werk heeft, er is een kans dat je op zoek moet naar een andere buddy. Bij Souldivers is er altijd een buddy om mee te duiken. Bij onze duikclub vind je herkenning in het enthousiasme over duiken en duiken in Nederland in het bijzonder.

Bespaar geld

Duikclub Souldivers heeft voor jou geweldige kortingen. Zo kun je de uitrusting tegen een gereduceerd tarief huren, je automatenset met korting laten servicen en ga je gratis mee met de funduiken. Voor de bijzondere evenementen zoals een liveaboard of duik weekenden betaal je ook veel minder. Dat betekent hoe meer je duikt hoe meer geld je kan besparen.

Wij weten waar het mooi duiken is

Bij het plannen van een duik moet je altijd rekening houden met de weersomstandigheden, stroming, moeilijkheidsgraad van de duikstek en de ervaringen van duikers. Souldivers maakt altijd een afweging en kies in overleg de meest geschikte duiklocatie. Met een berg aan ervaring kunnen wij je alles vertellen en de beste tips geven om optimaal te genieten.

Daarom, duikclub Souldivers

Duikclub Souldivers is bezield van het duiken. Als duikers genieten wij van de wonderbaarlijke onderwaterwereld in Nederland. Wij zijn er een beetje aan verslaafd en jij bent van harte welkom om samen met ons mee te gaan en de Souldiver in jezelf te ontdekken.

LIDMAATSCHAP

Als door Souldivers gebrevetteerde duiker ben je automatisch clublid. De eerste funduik waar je aan deelneemt is gratis, daarna ontvang je een korting van 50%. deelnemen aan de funduiken en ontvangt dan een korting van 50%.

Heb je al een brevet en wil je graag lid worden? Dan betaal je eenmalig 50 euro.

5* CLUBLID

Maar, ben jij net zo enthousiast als wij dan kun je ervoor kiezen om 5*clublid te worden. Je betaalt maandelijkse contributie en daarmee profiteer je van vele voordelen.

Het 5*lidmaatschap van Duikclub Souldivers duurt 1 jaar en kost 20 euro per maand.

Betaal je het lidmaatschap in 1 keer dan krijg je 2 maanden kado en betaal je slechts 200 euro. Opzegging dient 1 maand voor het einde van het lidmaatschap schriftelijk te gebeuren.

DE VOORDELEN

Gratis deelname aan Souldivers Funduiken
Een dagje duiken (1 of 2 duiken) met elkaar in de Grevelingen, Oosterschelde of een duikplas in Nederland. Lucht en lood zijn inclusief, je betaalt alleen de eventuele huur van je uitrusting.

Gratis deelname aan Special Souldivers Funduiken met lunch
Een dagje duiken met elkaar in de Grevelingen, Oosterschelde of een duikplas in Nederland inclusief een uitgebreide lunch + drankjes.

Gratis toegang tot het zwembad op lesavonden
Lekker een uurtje zwemmen, de conditie op peil houden en ook nog eens gezellig.

Korting op speciale events
Duikclub Souldivers organiseert enkele keren per jaar meerdaagse duikevents zoals een Liveaboard of een weekend duiken in Nederland of Belgie.

10% korting op een vervolgopleiding

Korting op de huur van duikmateriaal.

Lid worden van de club?


5* clublidmaatschap 2023
€ 200,00