AANGESLOTEN BIJ

TecRek - TEC Gas Blender

Prijs: 230,00 p.p.


Als Technisch of nitroxduiker zul je tijdens je cursus vast wel geleerd hebben dat er diverse overwegingen zijn m.b.t. materiaalkeuze, vulmogelijkheden en andere veiligheidsaspecten bij het vullen van nitroxmengsels en/of trimixmengsels.

Tijdens de PADI TEC Gas Blender cursus zal er verder op deze overwegingen ingegaan worden. Je zult onder andere leren welke mengmethodes er zijn, welke eisen er aan uitrustingsstukken worden gesteld bij het blenden van nitrox- en trimixmengsels, hoe je je eigen cilinders zuurstofschoon maakt en hoe je zelf nitrox en trimix kunt blenden.
Aan het eind van de cursus zul je in staat zijn om je eigen cilinders zuurstofserviced te maken en er vervolgens een nitrox- of trimixmengsel naar keuze in te mengen d.m.v. partial pressure blending. De cursus bestaat uit twee delen: een nitroxmodule en een trimixmodule.
Het is mogelijk om deze modules apart te volgen of de cursus compleet af te ronden. Voor de trimixmodule moet reeds de nitroxmodule afgerond zijn. De nitroxmodule duurt anderhalve dag, de trimixmodule één dag. De cursus wordt afgesloten met een theorie-examen.

Bij de nitroxmodule en de complete cursus zijn de lesmaterialen en brevetteringskosten inbegrepen. Omdat bij de trimixmodule de lesmaterialen al reeds in het bezit van de cursist dienen te zijn, zijn hierbij alleen de brevetteringskosten inbegrepen. Voor gebruik van eigen cilinders geldt: alle geblende gasmengsels worden apart in rekening gebracht.


Informatie

Nitrox mod. € 169,-
Trimix mod. € 99,-

Duur:

4-5 weken

Leeftijd:

Minimaal 18 jaar

Inclusief:

Lesmateriaal

Exclusief:

Duikuitrusting, ademgassen, medische keuring


Startdata - Aanmelden

Souldivers PADI 5-star IDC
OOSTERVANTSTRAAT 25
3021PT, Rotterdam

Tel: 010 - 8208616
Mail: info@souldivers.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze activiteiten


Algemene voorwaarden - Webdevelopment: No More 404