AANGESLOTEN BIJ

PADI Nitrox Duiken

Prijs: € 139,00 p.p.De PADI NITROX specialty is PADI’s populairste cursus en het is makkelijk te zien waarom.
Als je duikt met verrijkte lucht Nitrox krijg je langere nultijden. Dat betekent dat je meer tijd hebt onder water, vooral bij herhalingsduiken.

Waarom het zo effectief is?

Je kunt langer onder water blijven en eerder terug het water ingaan. Geen wonder dat veel duikers deze specialty als eerste doen. Minder stikstof in je weefsels!! Meer Bodemtijd !

Souldivers beschikt over een eigen nitrox vulstation en kan tot 35% vullen , een vulkaart is verkrijgbaar!
Souldivers heeft vaak acties zoals het Nitrox brevet tegen een behoorlijk gereduseerde bijbetaling op alle cursussen.!!
Nitrox duiken ? JA !! Je kan GRATIS één duikfles met nitrox gebruiken met één van onze funduiken , nadat je gebrevetteerd bent!

Inhoud:

De cursus is ontworpen om sportduikers te kwalificeren voor sportduiken met verrijkte lucht (“nitrox”) binnen de nultijd, met een duikcomputer die geschikt is voor verrijkte lucht (EANx).
Het programma is gericht op computerondersteund duiken met verrijkte lucht van 22 tot 40 procent zuurstof om de nultijden en de blootstelling aan zuurstof in de gaten te houden.

Cursisten leren hoe ze duiken met verrijkte lucht plannen en organiseren door dit in de praktijk uit te voeren. Cursisten zullen de procedures voor het verkrijgen en analyseren van verrijkte lucht oefenen. Afsluitend zullen in minimaal twee sessies de planning voor de buitenwaterduiken met verrijkte lucht wordt gesimuleerd.

Voorwaarden

Je bent minimaal gebrevetteerd als PADI (Junior) Open Water Diver of je hebt een gelijkwaardig brevet en je bent 12 jaar of ouder.


Startdata - Aanmelden