AANGESLOTEN BIJ

PADI Open Water Cursus

Leer Duiken - Haal je PADI !

Als je altijd al wilde leren duiken, nieuwe avonturen wilt ontdekken of gewoon de wonderlijke wereld onder de golven wilt zien, is dit het startpunt. De PADI Open Water Diver cursus is de populairste duikcursus ter wereld, en heeft al miljoenen mensen laten kennismaken met de avontuurlijke manier van leven die duiken heet. Na het behalen van je PADI Open Water brevet mag je over heel de wereld duiken tot een diepte van 18 meter.

PADI Open Water cursus in het zwembad


Waarom PADI Open Water ?

Het leuke aan deze cursus is... dat het erg makkelijk is en eigenlijk alles met duiken gewoon ongelooflijk leuk is.
Je gaat voor het eerst onder water ademhalen (iets wat je nooit zult vergeten) en leert wat je moet weten om als duiker gebrevetteerd te worden.
Tijdens de cursus volg je 4 theorie - zwembadlessen en maak je 4 duiken in het buitenwater onder toezicht van je PADI Instructor.

OPEN WATER CURSUS

Prijs: € 425 
Groepsgrootte: max. 6 personen
Lesavond: V = Vrijdag òf Z = zaterdag,  volgens lesschema
Inbegrepen: lesmateriaal, duikuitrusting, brevetteringskosten.

PREMIUM OPEN WATER CURSUS
Voordeel: de startdatum ligt vast, overige lesdagen in overleg

Prijs: € 599
Groepsgrootte: max 6 personen
Lesavond: V = Vrijdag òf Z = zaterdag, startdatum volgens lesschema, overige data in overleg
Inbegrepen: lesmateriaal, duikuitrusting, brevetteringskosten 

OPEN WATER CURSUS IN DROOGPAK
Inclusief huur droogpak en zwembadoriëntatie

Prijs: € 470
Hoewel het goed mogelijk is in een dubbel natpak de Open Water cursus in de winter af te ronden is dit wat minder comfortabel dan in de zomer. Gedurende de wintermaanden bieden we daarom de mogelijkheid om de buitenduiken van de Open Water cursus in een droogpak te doen, dat is een stuk comfortabeler. Wat er nog extra bij komt is een extra zwembadles om te wennen aan het droogpak (de zgn. zwembadorientatie). 

DROOGPAK SPECIALTY
Als je wilt kun je aansluitend op de Open Water cursus voor € 100 extra de droogpakspecialty doen.
Je maakt er dan nog 1 extra droogpakduik bij, dat doen wij op een interessante duikstek ergens in Nederland, je krijgt dan 2 brevetten; Open Water en de Specialty Droogpak..

DUIKUITRUSTING IN GEBRUIK TIJDENS CURSUS  OF HUUR
Alle (GEHUURDE) duikuitrusting dient SCHOON teruggebracht te worden, mocht dit niet het geval zijn dan berekenen wij u de spoelkosten ad. € 25,00.
Constateren wij dat u heeft geürineerd in de (gehuurde) wetsuit dan bent u verplicht deze te kopen tegen nieuwwaarde. 
Bij verlies of beschadiging van duikuitrusting brengen wij de vervangingswaarde in rekening!

Na afronding van de cursus ben je een wereldwijd erkende gebreveteerde PADI Open Water Diver en heb jij je PADI !


Het papierwerk

Je neemt deel aan een duik cursus , daarom moet je deze verplichte formulieren invullen en getekend meenemen met je eerste duikles . Is er op de medische Fit For Diving verklaring een ja op één van de vragen ? Dan moet jeven langs de arts voordat je aan de lessen deel mag nemen !

Op onze website vindt je alles omtrent de medische keuringen en als op de Fit For Diving verklaring een Ja is ingevuld dan moet je even langs de dokter!

 

 


Startdata - Aanmelden

Padi Touch

De PADI Touch is een tablet-gebaseerde lesmethode waarin alle relevante theorie op een interactieve manier aan de cursist gepresenteerd wordt. Het is, naast het standaard lesboek en e-learning een derde onafhankelijke lesmethode voor de cursist om de lesstof tot zich te nemen en te beheersen.

Het grote voordeel van de Touch is dat de cursist ook na afloop van de cursus de beschikking blijft houden over de meest recente versie van alle lesmateriaal.

Meer informatie over de Touch is te vinden op de website van PADI. Het is ook mogelijk om een demonstratieversie te downloaden voor Android of iOS