AANGESLOTEN BIJ

Lang duikweekend L'Estartit - Spanje

31 mei – 3 juni 2018: Duikweekend L’Estartit - Spanje

estartit

Het natuurreservaat de Medas-eilanden is één van de weinige zones in het Middellandse Zeegebied met een ongelooflijke diversiteit aan flora en fauna. De eilanden liggen voor de kust ten hoogte van Girona en zijn beschermd sinds 1990. Je mag er niet aan wal gaan maar snorkelen en duiken er omheen is toegestaan. Hierdoor is het visbestand geweldig gegroeid, de vissen zwermen voortdurend om je heen. Optimaal genot voor foto- en/of videografen!

Verblijf
Je verblijft in een mooi, schoon appartement op basis van logies. Elk appartement bestaat uit een living, keuken, badkamer, 1, 2 of meerdere slaapkamers en een terras met uitzicht op de Medes-eilanden, op korte loopafstand van het strand, restaurants, winkeltjes, supermarkt en het duikcentrum. Een meer dan uitstekende locatie in Estartit, want niet alleen onder water is deze plek de moeite waard maar ook boven water is er genoeg te genieten.

Duiken bij de Medes-eilanden

medes2

 

 

 

 

 

 

 

 

 Het ecosysteem van de Medes-eilanden is de classificatie van beste natuurreservaat van de westelijke Middellandse Zee meer dan waard. Dankzij de verschillende diepten kan er op diverse manieren worden gedoken. Op plaatsen waar het water niet al te diep is treffen we meer dan honderd fel gekleurde diersoorten. Op een diepte van 10 à 15 meter vinden we algen die zich hebben aangepast aan het gebrek aan licht, grote rotsblokken en koralen, zeesterren, hoornkoralen, inktvissen en kreeften. Op meer dan 20 meter diepte komen we in de duisternis die wordt bewoond door koralen en ware miniatuurbossen van felle kleuren waar meer dan 600 diersoorten leven.

Voor alle duikers is een schouwspel van leven en kleur gegarandeerd..

Een gezellig duikweekend, geschikt voor iedereen met een duikbrevet.

Prijs: € 524,00 p.p.

Ben je clublid, dan krijg je € 25 korting

Inbegrepen
De prijs is gebaseerd op verblijf met min. 2 personen per appartement.

  • Vlucht Rotterdam - Girona v.v.
  • 10kg. handbagage
  • Autohuur; van aankomst - vertrek, 3 personen per auto
  • Verblijf in een appartement, op basis van logies
  • 2 dagen duiken: 2 bootduiken per dag

Niet inbegrepen

  • Ruimbagage: op aanvraag
  • Huur duikuitrusting
  • Alle overige uitgaven
  • Boekingskosten € 20,00 per factuur

Van mei 31, 2018 08:00 tot juni 03, 2018 21:00

Bij Henegouwerlaan 118, 3014 CG Rotterdam, NederlandHET PAPIERWERK

Je neemt deel aan een duik cursus , daarom moet je deze verplichte formulieren invullen:

Op onze website vindt je alles omtrent de medische keuringen en als op de Fit For Diving verklaring een Ja is ingevuld dan moet je even langs de dokter!